SDS: Vlada Srpske izgubila kompas

Srpska demokratska stranka tvrdi da je kompletna Vlada Republike Srpske na čelu sa premijerom Željkom Cvijanović izgubila kompas.

Republika Srpska 25.08.2014 | 08:54
SDS: Vlada Srpske izgubila kompas

Kažu da Željka Cvijanović danas ne zna šta je obećavala juče a sutra neće znati šta je pričala danas jer se to vidi iz njenih izjava. U ovoj stranci tvrde i da je nevjerovatno da Željka Cvijanović ne zna ko će da izvodi radove na rekonstrukciji Kliničkog centra u Banjaluci.

SDS upozorava da Željka Cvijanović ne može da bude predsjednik Vlade. Krajnje je vrijeme da se prizna da je premijer zajedno sa kompletnom Vladom izgubila kompas i da nemaju pojma o tome šta se dešava u srpskoj kažu u SDS-u.

Navode primjere u kojima je predsjednik Vlade u samo nekoliko dana o istim stvarima govorila različito. Prvo je, podsjećaju u SDS-u početkom avgusta najavila ogroman izvoz hrane iz Srpske u Rusiju. Prije nekoliko dana izjavila je da Srpska nema dovoljno hrane za izvoz, podsjeća Nenad Stevandić, poslanik SDS-a u NSRS.

Predsjednik Vlade pokazala je elementarno neznanje i u slučaju Kliničkog centra kada je izjavila da ne zna i da je ne zanima ko je izvodjač radova na Kliničkom centru. Iako je predsjedavala sjednicom Vlade, podsjeća Stevandić.

Za razliku od aktuelne Vlade koja ništa ne zna, tvrde u SDS-u, sljedeća predvodjena SDS-om znaće mnogo više. U ovoj stranci tvrde da imaju spremne planove za pokušaj oporavka Republike Srpske nakon devetogodišnje vladavine SNSD-a.

BN TV

Komentari / 13

Ostavite komentar
Name

SAŠA

24.08.2014 14:58

Znaju, kako ne znaju - ne može neznalica pokrasti čitav jedan narod i ostati na vlasti dva mandata.... Pametna je to bagra....

ODGOVORITE
Name

ĐURĐA I M

24.08.2014 15:44

NISU ONI PAMETNI, NAROD JE NAIVAN VJERUJUĆI OVAKVIM NELJUDIMA, SADA JE TEK NARODU JASNO, I TO ĆE POKAZATI GLASAJUĆI ZA PROMJENE.

ODGOVORITE
Name

Mia

24.08.2014 15:50

SNSD više ne zna šta da laže. Danas jedno, sutra drugo. Jedan dan Republika Srpska stabilna država, drugi dan država u nastajanju, jedan dan Vlada odlično funkcioniše, drugi dan je potrebna reforma. Pa dosta vas je više.

ODGOVORITE
Name

una

24.08.2014 16:32

Vlada Srpske koristi mnogo napredniju tehnologiju za orjentaciju od srednjovjekovnog kompasa.Zato se bolje i snalaze od ovih koji znaju samo za kompas-muzejski eksponat.

ODGOVORITE
Name

Oko sokolovo

24.08.2014 16:35

Ljudi, shvatite, oni su u samrtnom grču. Gube fotelje. Zauvijek. Čekaju ih sećije i štokrle, kad se vrate u svoje "odaje" nakon društveno korisnog rada. Uz to, Željkica je samo portparol Predsjednika Vlade, djilkoša Milokrada. Kao da je to neko bitno mjesto, To može svaka plavuša. Posebno ako se zna fino obući, i ako je komunikativna i pitoma. Njen najveći problem je što je imala potpuno nekompetentne i nesposobne ministre koji joj nisu znali objasniti šta je najbitnije da zapamti i šta da kaže kad je novinari nešto upitaju. Evo na primjer Nedeljko Čubrilović. Taj ne zna sastaviti ni jednu jedinu ispravnu rečenicu, čak i iz deset pokušaja. Zamuckuje, pokušava se ispraviti ali uvijek zabrlja. Potpuno je izgubljen. Pogledajte na internetu njegove izjave pa se uvjerite. Tri čiste nema ni o želejzničkom, ni o drumskom ni o vodnom ni o vazdušnom saobraćaju. A on je ministar dva puna mandata. Zašto je on Dodikov prvi ministar? Zato što je partner od povjerenja. Potpisao je sve i jedno pranje para kroz državna preduzeća koja su u njegovom resoru. I ostali ministri su stroge nule. Nema potrebe ih navoditi. Znate ih dobro.

ODGOVORITE
Name

nedjo 2

24.08.2014 17:41

Mene stvarno zanima sta ce i opozicija napravit u praznoj kuci. Bolje se rodit u siromasnoj kuci nego drzavi.

ODGOVORITE
Name

Душан

24.08.2014 18:44

Та изгубљеност је јасан доказ нервозе у њиховим редовима како се избори приближавају, па више ни сами не знају шта су све рекли и обећали овом народу али мислим да је и са тим готово и да октобар доноси промјене

ODGOVORITE
Name

Zoro

24.08.2014 18:51

Podsjecate me na Radikale iz Srbije kada su pobijedili na izborima a jedva su dočekali kada ih je koalicija skinula. Hoću reći samo prašinjate a ništa konkretno.

ODGOVORITE
Name

спасоје

24.08.2014 20:02

неко мора почети да нас изводи из овог глиба у који су нас увели баја и компанија, лажући, крадући, разваљујући све око нас, уништавајући све институције и јавна добра, трошећи без кантара, зидајући себи баснословна примања, износећи новац из земље и т.д.????

ODGOVORITE
Name

VUKOSAVLJE

24.08.2014 23:14

Pozivamo Gdina Bosica Tadica Cavica da dodju unasu opstinu i da vide sta radi kriminalni tajkun LJUBO CUBIC I NISKOGRADNJA uz usmeni blagoslov min KOVACEVIC ZELJKA I DODIKA I NACELNIKA OPSTINE ELVIRA HADZIOMEROVICA eksploatisu kamen prosiruju lokalne ceste sve bez ijedne potrbne dokumetacije ali oni imaju ugovor sa STRABAGOM za kamen za auto cestu Svilaj Odzak na preko dvadeset miliona tako da su krimosi tj organizovana krimi grupa punom parom na ocigled naroda krade drzavne milione OPOZICIJO DODJITE I OBIDZITE NAS I O BECAJTE HAPSENJE OVIH KRIMOSA ISVI CEMO GLASTI ZA PROMJENE

ODGOVORITE
Name

PRNJAVORCANKA

25.08.2014 06:26

DOSTA JE SNSD LAGAO I POKRADAO NAROD, VRIJEME JE DA URADIMO NESTO ZA NASE BOLJE SUTRA, VRIJEME JE ZA PROMJENE! OKTOBAR DOLAZI I IMAMO SANSU ZA BOLJE SUTRA. IMAMO SAVEZ ZA PROMJENE! DOSTA JE BILO OVOG KOLAPSA!

ODGOVORITE
Name

p

25.08.2014 06:31

Želka i Mile ovih dana prelaze više kilometara od svih banjalučkih taksista zajedno....jurcaju u panici ko muve bez glave...

ODGOVORITE
Name

Kobac

25.08.2014 13:33

Kao da je imala ?

ODGOVORITE