Звезда добија лиценцу, са свим снагама на Вошу!

Црвено-бели регулисали обавезе према играчима и Спартаку, до краја дана измириће и прву рату према Раду.

Фудбал 22.08.2014 | 18:35
Звезда добија лиценцу, са свим снагама на Вошу!

Тренер Црвене звезде Ненад Лалатовић ће за тешко гостовање Војводини у Новом Саду (субота, 20.30) на располагању имати сва оволетошња појачања - Гаврића, Планића, Босанчића, Аврамовског, Деспотовића, Предрага и Стефана Ђорђевића и Кахримана, док новопристигли Сенегалац Мбођ још није у комбинацији за састав екипе.

То је резултат чињенице да су челници Црвене звезде у претходних неколико дана радили на измирењу дуговања према фудбалерима и клубовима због којих им Суперлига шампиону Србије није дозволила регистрацију нових играча.

"Регулисали смо обавезе према свим играчима са списка, као и према Спартаку из Суботице. То је све плаћено, остао нам је дуг према Раду. С њима смо направили споразум о исплати дуговања у ратама, и до краја данашњег дана треба да уплатимо први део како би сви играчи које смо довели стекли право играња у Новом Саду. Уколико не нађемо брзо некога ко ће нам дати позајмицу, сигурно ће неко од чланова руководства дати свој новац", каже за МОЗЗАРТ Спорт Славиша Кокеза, потпредседник Црвене звезде.

Како сада ствари стоје, највеће шансе да дебитују за Звезду у Новом Саду имају штопер Богдан Планић и крилни везиста Ненад Гаврић.

Иначе, челнике Звезде у наредном периоду очекује и решавање других проблема, везаних, наравно, за финансије, а најкритичнија ситуација је са делом Радне заједнице, који је јуче штрајковао.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

комунисти

22.08.2014 23:42

Оба комунистичка-племенска клуба треба угасити што пре у Србији, да би српски спорт и српски клубови поново продисали. Вучићу одлази, Звезда и Партизан у стечај

ОДГОВОРИТЕ