Zvezda dobija licencu, sa svim snagama na Vošu!

Crveno-beli regulisali obaveze prema igračima i Spartaku, do kraja dana izmiriće i prvu ratu prema Radu.

Fudbal 22.08.2014 | 18:35
Zvezda dobija licencu, sa svim snagama na Vošu!

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović će za teško gostovanje Vojvodini u Novom Sadu (subota, 20.30) na raspolaganju imati sva ovoletošnja pojačanja - Gavrića, Planića, Bosančića, Avramovskog, Despotovića, Predraga i Stefana Đorđevića i Kahrimana, dok novopristigli Senegalac Mbođ još nije u kombinaciji za sastav ekipe.

To je rezultat činjenice da su čelnici Crvene zvezde u prethodnih nekoliko dana radili na izmirenju dugovanja prema fudbalerima i klubovima zbog kojih im Superliga šampionu Srbije nije dozvolila registraciju novih igrača.

"Regulisali smo obaveze prema svim igračima sa spiska, kao i prema Spartaku iz Subotice. To je sve plaćeno, ostao nam je dug prema Radu. S njima smo napravili sporazum o isplati dugovanja u ratama, i do kraja današnjeg dana treba da uplatimo prvi deo kako bi svi igrači koje smo doveli stekli pravo igranja u Novom Sadu. Ukoliko ne nađemo brzo nekoga ko će nam dati pozajmicu, sigurno će neko od članova rukovodstva dati svoj novac", kaže za MOZZART Sport Slaviša Kokeza, potpredsednik Crvene zvezde.

Kako sada stvari stoje, najveće šanse da debituju za Zvezdu u Novom Sadu imaju štoper Bogdan Planić i krilni vezista Nenad Gavrić.

Inače, čelnike Zvezde u narednom periodu očekuje i rešavanje drugih problema, vezanih, naravno, za finansije, a najkritičnija situacija je sa delom Radne zajednice, koji je juče štrajkovao.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

komunisti

22.08.2014 23:42

Oba komunistička-plemenska kluba treba ugasiti što pre u Srbiji, da bi srpski sport i srpski klubovi ponovo prodisali. Vučiću odlazi, Zvezda i Partizan u stečaj

ODGOVORITE