Партизан - Нефчи, реакције

Тренер фудбалера Партизана Марко Николић рекао је да ће његов тим проћи у групну фазу Лиге Европе, као и да ће и у гостима победити Нефчи. Тренер Нефтчија Бујукага Хаџијев рекао је да очекује да ће његов тим у реваншу победити Партизан и проћи у Лигу Европе.

Фудбал 22.08.2014 | 12:30
Партизан - Нефчи, реакције

'Црно-бели' су у четвртак у Београду губили 0:2, али су на крају славили са 3:2, уз много шанси, али и два аутогола противника.

"Овај резултат ми даје велику наду да можемо да прођемо даље, јер смо на терену видели каква је снага ова два противника. Направили смо две грешке и поновили то чувено дрхтање у првих 15 минута код куће. Изгледа да је притисак превелики за неке појединце", рекао је Николић за РТС одмах после меча.

Упркос свему, Николић је сигуран у пролаз.

"После тих првих 15 минута све је било на нашој страни. Требало је само да постигнемо још неки гол. Победили смо овде, победићемо и тамо и пласираћемо се у групну фазу Лиге Европе", рекао је Николић.

Хажијев није био задовољан партијом голмана Саше Стаменковића рекавши да се на стадиону осетила негативна атмосфера.

Навијачи Партизана вређали су некадашњег голмана Црвене звезде током целе утакмице.

„Честитам на победи. Недостајало нам је неколико играча, у реваншу ћемо бити комплетни. Потрудићемо се да зауставимо Партизан и победимо. Стаменковић је данас показао мало, није се осећао сигурно пред голом. Осетила се негативна атмосфера на стадиону, зато ћемо у реваншу решити меч“, рекао је Хаџијев.

Коментари / 0

Оставите коментар