Partizan - Nefči, reakcije

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da će njegov tim proći u grupnu fazu Lige Evrope, kao i da će i u gostima pobediti Nefči. Trener Neftčija Bujukaga Hadžijev rekao je da očekuje da će njegov tim u revanšu pobediti Partizan i proći u Ligu Evrope.

Fudbal 22.08.2014 | 12:30
Partizan - Nefči, reakcije

'Crno-beli' su u četvrtak u Beogradu gubili 0:2, ali su na kraju slavili sa 3:2, uz mnogo šansi, ali i dva autogola protivnika.

"Ovaj rezultat mi daje veliku nadu da možemo da prođemo dalje, jer smo na terenu videli kakva je snaga ova dva protivnika. Napravili smo dve greške i ponovili to čuveno drhtanje u prvih 15 minuta kod kuće. Izgleda da je pritisak preveliki za neke pojedince", rekao je Nikolić za RTS odmah posle meča.

Uprkos svemu, Nikolić je siguran u prolaz.

"Posle tih prvih 15 minuta sve je bilo na našoj strani. Trebalo je samo da postignemo još neki gol. Pobedili smo ovde, pobedićemo i tamo i plasiraćemo se u grupnu fazu Lige Evrope", rekao je Nikolić.

Hažijev nije bio zadovoljan partijom golmana Saše Stamenkovića rekavši da se na stadionu osetila negativna atmosfera.

Navijači Partizana vređali su nekadašnjeg golmana Crvene zvezde tokom cele utakmice.

„Čestitam na pobedi. Nedostajalo nam je nekoliko igrača, u revanšu ćemo biti kompletni. Potrudićemo se da zaustavimo Partizan i pobedimo. Stamenković je danas pokazao malo, nije se osećao sigurno pred golom. Osetila se negativna atmosfera na stadionu, zato ćemo u revanšu rešiti meč“, rekao je Hadžijev.

Komentari / 0

Ostavite komentar