Вељо открио како побјеђује

"Тренирао сам и у води и у теретани, није било једноставно оспособити тело за велике напоре. Међутим, ту је био мој физиотерапеут Марко, уз његову помоћ опоравио сам се између трка и резултат није изостао", рекао је српски пливач.

Остали спортови 22.08.2014 | 11:34
Вељо открио како побјеђује

Двоструки шампион Европе, српски пливач Велимир Стјепановић, рекао је да је важну улогу у постизању успеха у Берлину имао његов физиотерапеут.

"Тренирао сам и у води и у теретани, није било једноставно оспособити тело за велике напоре. Међутим, ту је био мој физиотерапеут Марко, уз његову помоћ опоравио сам се између трка и резултат није изостао", рекао је Стјепановић за РТС.

Сјајни српски пливач окитио се златом у понедељак на 400 метара слободно и у среду на 200 слободно, где је за две стотинке надмашио светског и европског рекордера у тој дисциплини, Немца Паула Бидермана.

"Било је неизвесно, али задовољан сам и рекордима и медаљама. Идемо даље", поручио је Стјепановић, док је његова мајка Ана навела да јој је у финалним тркама "срце било у грлу".

"Мало устанете, мало седнете, све у узбуђењу. На крају се исплатило, све је испало фантастично", рекла је Ана Стјепановић.

У обе дисциплине на шампионату Европе Стјепановић је до злата дошао у времену нових рекорда Србије (3:45,66 и 1:45,78).

Коментари / 0

Оставите коментар