Пред реванш шпанског Супер-купа...

Мадридски Атлетико није победио Реал на "Висенте Калдерону" пуних 15 година, тачније од 12. јуна 1999, али у петак, од 22.30 уз директан пренос на Спорт клубу, тријумф му није неопходан како би се радовао и освојио први трофеј у сезони.

Фудбал 21.08.2014 | 18:00
Пред реванш шпанског Супер-купа...

"Јорганџије" у реванш мечу Суперкупа Шпаније дочекују супер звезде из комшилука, а мирољубивих 1:1 из првог дуела улива им наду и самопоуздање да Давид поново може да буде бољи од Голијата.

Навијачи првака Шпаније у претходних 15 година само једном су се радовали победи над "краљевским клубом", у септембру прошле године, а поменути тријумф најавио је сезону из снова тима Дијега Симеонеа.На "Калдерону надају се да је могућ нови подвиг, иако у тиму више немају Дијега Кошту, Филипеа Луиса, Давида Виљу и Тибоа Куртоу.

Атлетико у уторак, у првој утакмици, није срљао, свесно је препустио иницијативу квалитетнијем ривалу, али ниједног тренутка није губио главу. Чак ни када је Џејмс Родригез у 81. минуту донео предност свом тиму, гости су остали одани свом систему и голом Луиса Гарсије у 88. минуту најавили узбудљив реванш на "Висенте Калдерону".

"Јорганџије" су Суперкуп освојиле само једном - 1985, док се "краљеви" надају десетом, јубиларном трофеју.

Коментари / 0

Оставите коментар