Pred revanš španskog Super-kupa...

Madridski Atletiko nije pobedio Real na "Visente Kalderonu" punih 15 godina, tačnije od 12. juna 1999, ali u petak, od 22.30 uz direktan prenos na Sport klubu, trijumf mu nije neophodan kako bi se radovao i osvojio prvi trofej u sezoni.

Fudbal 21.08.2014 | 18:00
Pred revanš španskog Super-kupa...

"Jorgandžije" u revanš meču Superkupa Španije dočekuju super zvezde iz komšiluka, a miroljubivih 1:1 iz prvog duela uliva im nadu i samopouzdanje da David ponovo može da bude bolji od Golijata.

Navijači prvaka Španije u prethodnih 15 godina samo jednom su se radovali pobedi nad "kraljevskim klubom", u septembru prošle godine, a pomenuti trijumf najavio je sezonu iz snova tima Dijega Simeonea.Na "Kalderonu nadaju se da je moguć novi podvig, iako u timu više nemaju Dijega Koštu, Filipea Luisa, Davida Vilju i Tiboa Kurtou.

Atletiko u utorak, u prvoj utakmici, nije srljao, svesno je prepustio inicijativu kvalitetnijem rivalu, ali nijednog trenutka nije gubio glavu. Čak ni kada je Džejms Rodrigez u 81. minutu doneo prednost svom timu, gosti su ostali odani svom sistemu i golom Luisa Garsije u 88. minutu najavili uzbudljiv revanš na "Visente Kalderonu".

"Jorgandžije" su Superkup osvojile samo jednom - 1985, dok se "kraljevi" nadaju desetom, jubilarnom trofeju.

Komentari / 0

Ostavite komentar