Легле плате пред Нефчи!

Додуше, регулисан је само део дугова према играчима и запосленима, Управу тек чека озбиљан посао. Ова вест стиже истог дана кад и она о продаји Живковића, Пинију Захавију.

Фудбал 21.08.2014 | 19:15
Легле плате пред Нефчи!

Задовољство у Партизану и пре окршаја с Нефчијем. Осмех на лице црно-белима измамила је чињеница да је управа регулисала део дуговања фудбалерима и члановима стручног штаба пред први меч баража за пласман у Лигу Европе. На банковне рачуне Саше Илића и његовх саиграча легла је једна и по плата, чиме су челници клуба испунили обећање дато после штрајка упозорења, који је пре девет дана потресао Земунело.

Тада је, наводно, договорена исплата једне плате до 15. августа, а друге до меча са Нефчијем, али како новца прошлог петка није било, прибегло се компромисном решењу, па су руководиоци исплатили плату и по у цугу. Додуше, без најаве кад ће намирити преостали део обећања.

Плате су исплаћене и запосленима на стадиону и на Спортском центру Земунело, који још од краја марта чекају прилив новца, чиме је њихово незадовољство ублажено. Докле – показаће време.

Из Хумске, засад, нема потврде да ли је новац за исплату дуговања обезбеђен експресном продајом Андрије Живковића Инвестиционом фонду Пинија Захавија или на неки други начин, али је јасно да је закрпљена само једна од многобројних рупа и да ће управа морати поштено да се намучи, јер укупна задужења према играчима, тренерима и запослеснима износе око три милиона евра.

Коментари / 0

Оставите коментар