Legle plate pred Nefči!

Doduše, regulisan je samo deo dugova prema igračima i zaposlenima, Upravu tek čeka ozbiljan posao. Ova vest stiže istog dana kad i ona o prodaji Živkovića, Piniju Zahaviju.

Fudbal 21.08.2014 | 19:15
Legle plate pred Nefči!

Zadovoljstvo u Partizanu i pre okršaja s Nefčijem. Osmeh na lice crno-belima izmamila je činjenica da je uprava regulisala deo dugovanja fudbalerima i članovima stručnog štaba pred prvi meč baraža za plasman u Ligu Evrope. Na bankovne račune Saše Ilića i njegovh saigrača legla je jedna i po plata, čime su čelnici kluba ispunili obećanje dato posle štrajka upozorenja, koji je pre devet dana potresao Zemunelo.

Tada je, navodno, dogovorena isplata jedne plate do 15. avgusta, a druge do meča sa Nefčijem, ali kako novca prošlog petka nije bilo, pribeglo se kompromisnom rešenju, pa su rukovodioci isplatili platu i po u cugu. Doduše, bez najave kad će namiriti preostali deo obećanja.

Plate su isplaćene i zaposlenima na stadionu i na Sportskom centru Zemunelo, koji još od kraja marta čekaju priliv novca, čime je njihovo nezadovoljstvo ublaženo. Dokle – pokazaće vreme.

Iz Humske, zasad, nema potvrde da li je novac za isplatu dugovanja obezbeđen ekspresnom prodajom Andrije Živkovića Investicionom fondu Pinija Zahavija ili na neki drugi način, ali je jasno da je zakrpljena samo jedna od mnogobrojnih rupa i da će uprava morati pošteno da se namuči, jer ukupna zaduženja prema igračima, trenerima i zaposlesnima iznose oko tri miliona evra.

Komentari / 0

Ostavite komentar