Бред са Анђелином само због дјеце?

Холивудски видовњак Рон Бард тврди да Бред Пит уопште не воли Анђелину Џоли, али неће да је остави због деце, али и због имиџа. Видовити Рон каже да су он и Бред пријатељи, а да их је упознала Џенифер Анистон коју, наставља он, познати глумац и даље воли.

Свијет 21.08.2014 | 11:58
Бред са Анђелином само због дјеце?

Рон је недавно по први пут причао о свом пријатељству са Питом и том приликом је рекао да се овај пар већ венчао у тајности. Он је такође предвидео да ће, поред шесторо деце, Бред и Анђа имати још троје.

Пит и видовити Рон су се упознали 2004. док је глумац још био са Анистоновом. Он тврди да је 2005. године рекао Бреду да ће ускоро упознати некога ко ће му променити цео живот. Те године је сниман филм "Господин и госпођа Смит", а на снимању се и родила љубав. Исте године, Пит је оставио Џенифер због Џолијеве.

"На крају крајева, да ли је Бред заљубљен или не није битно. Битно је да је он човек који се обавезао, и има обавезе према шесторо деце и планира да се тога држи. А то да ли је воли или не, то је друга прича. Бред је тип човека који срећу проналази у сопственој души. Он увек ради оно што мисли да је исправно, прави је мушкарац", рекао је Рон.

Децу увек ставља на прво место: Бред ће увек урадити оно што је исправно

"Мислим да је Џолијева веома паметна, заробила га је, али њега није брига, јер децу воли много више него што му је стало до везе", сматра он.

С друге стране, треба имати у виду и шта би јаван раскид (или развод?!) могао да учини бредовом имиџу.

"Ако сте велика звезда и оставите некога као што је Џенифер Анистон, и то вас прати годинама, па онда да оставите и шесторо деце. Замислите шта би то урадило његовом имиџу? Дошло је до тога да познате личности, не Бред, него генерално, морају да мисле и о имиџу", каже Рон.

Пар је 2012. године објавио веридбу, а о свадби се већ дуго прича, али званичних планова нема. Бард сматра да разлог лежи у чењеници да се овај пар већ узео, у тајности. А ако нису, каже он, учиниће то веома скоро, у наредних неколико месеци.

Њу и даље воли, али "прошло је много воде испод моста"

Иако су кружиле гласине да је управо овај видовњак саветовао Бреда да напусти Анистонову, он тврди да је то лаж.

"Елеганција и лепота његове душе када је био са Џенифер била је невероватна, мислио сам да баш тако треба да буде. Чињеница да се окренуо и оставио је, то је била његова одлука".

"Мој посао је само да разјасним неке ствари, а људи онда доносе сами своје одлуке. Мислим да никада није имао негативне емоције према њој. Мислим да ју је одувек волео, и још увек је воли, али много тога се издешавало у међувремену", закључује Рон.

Коментари / 0

Оставите коментар