Bred sa Anđelinom samo zbog djece?

Holivudski vidovnjak Ron Bard tvrdi da Bred Pit uopšte ne voli Anđelinu Džoli, ali neće da je ostavi zbog dece, ali i zbog imidža. Vidoviti Ron kaže da su on i Bred prijatelji, a da ih je upoznala Dženifer Aniston koju, nastavlja on, poznati glumac i dalje voli.

Svijet 21.08.2014 | 11:58
Bred sa Anđelinom samo zbog djece?

Ron je nedavno po prvi put pričao o svom prijateljstvu sa Pitom i tom prilikom je rekao da se ovaj par već venčao u tajnosti. On je takođe predvideo da će, pored šestoro dece, Bred i Anđa imati još troje.

Pit i vidoviti Ron su se upoznali 2004. dok je glumac još bio sa Anistonovom. On tvrdi da je 2005. godine rekao Bredu da će uskoro upoznati nekoga ko će mu promeniti ceo život. Te godine je sniman film "Gospodin i gospođa Smit", a na snimanju se i rodila ljubav. Iste godine, Pit je ostavio Dženifer zbog Džolijeve.

"Na kraju krajeva, da li je Bred zaljubljen ili ne nije bitno. Bitno je da je on čovek koji se obavezao, i ima obaveze prema šestoro dece i planira da se toga drži. A to da li je voli ili ne, to je druga priča. Bred je tip čoveka koji sreću pronalazi u sopstvenoj duši. On uvek radi ono što misli da je ispravno, pravi je muškarac", rekao je Ron.

Decu uvek stavlja na prvo mesto: Bred će uvek uraditi ono što je ispravno

"Mislim da je Džolijeva veoma pametna, zarobila ga je, ali njega nije briga, jer decu voli mnogo više nego što mu je stalo do veze", smatra on.

S druge strane, treba imati u vidu i šta bi javan raskid (ili razvod?!) mogao da učini bredovom imidžu.

"Ako ste velika zvezda i ostavite nekoga kao što je Dženifer Aniston, i to vas prati godinama, pa onda da ostavite i šestoro dece. Zamislite šta bi to uradilo njegovom imidžu? Došlo je do toga da poznate ličnosti, ne Bred, nego generalno, moraju da misle i o imidžu", kaže Ron.

Par je 2012. godine objavio veridbu, a o svadbi se već dugo priča, ali zvaničnih planova nema. Bard smatra da razlog leži u čenjenici da se ovaj par već uzeo, u tajnosti. A ako nisu, kaže on, učiniće to veoma skoro, u narednih nekoliko meseci.

Nju i dalje voli, ali "prošlo je mnogo vode ispod mosta"

Iako su kružile glasine da je upravo ovaj vidovnjak savetovao Breda da napusti Anistonovu, on tvrdi da je to laž.

"Elegancija i lepota njegove duše kada je bio sa Dženifer bila je neverovatna, mislio sam da baš tako treba da bude. Činjenica da se okrenuo i ostavio je, to je bila njegova odluka".

"Moj posao je samo da razjasnim neke stvari, a ljudi onda donose sami svoje odluke. Mislim da nikada nije imao negativne emocije prema njoj. Mislim da ju je oduvek voleo, i još uvek je voli, ali mnogo toga se izdešavalo u međuvremenu", zaključuje Ron.

Komentari / 0

Ostavite komentar