Навас: Желим да учим од Икера

Нови голман Реала Кејлор Навас рекао је да жели да се бори са Икером Касиљасом за место на голу, али и да учи од капитена ‘краљевског клуба’.

Фудбал 21.08.2014 | 14:45
Навас: Желим да учим од Икера

27-годишњи Навас је стигао у Мадрид ово лета, после одличне сезоне у Левантеу, као и на Светском првенству у Бразилу у дресу Костарике.

Његов долазак у Реал довео је до одласка Дијега Лопеса у Милан, па ће се Навас са Касиљасом борити за место првог голмана, али он инсистира да не жели да развије никакво ривалство.

“Имао сам тешких тренутака са бившим голманом Левантеа Густавом Мунуом и сваког дана сам покуашвао да напредујем. Тада сам одлучио да никада не одустајем и тренирао сам као да ћу бити у стартних 11 на свакој утакмици. Увек сам био одговоран према свима и наставићу да будем такав”, рекао је Навас.

Навас је истакао да је очигледно да је заслужио место у Реалу, као и да жели да се одужи свима у клубу на поверењу сјајним издањима на голу.

“Покушаћу да учим од Икера и дајем од себе 100 одсто. Очигледно је да је оно што сам урадио до сада вредно места у Реалу, а нико не зна шта ће се десити у будућности. Сада желим да уживам са навијачима Реала и видим шта будућност доноси. Само Анчелоти зна ког голмана ће изабрати, а ја знам шта треба да радим и не мислим ни о чему другом. Знам за шта сам способан и због тога сам опуштен, али исто тако знам да морам да тренирам да бих се одужио свима на поверењу овде у Реалу”, нагласио је Навас.

Коментари / 0

Оставите коментар