Шилобад о дугу Клобучару

Бројка која се помиње је „надувана”, Клобучару не дугујемо ни пола од те суме. Покушавамо да успоставимо телефонски контакт, али се тренутно не јавља, каже Млађан Шилобад.

Кошарка 21.08.2014 | 13:00
Шилобад о дугу Клобучару

У Партизану се нису много потресли због тужбе и пресуде у корист Словенца Јаке Клобучара, који преко Међународног кошаркашког суда (БАТ) потражује 131.580 евра на име дуга за уговор који је раскинут пре три и по године. Подсећања ради, некадашњи члан црно-белих је 2010. договорио трогодишњу сарадњу са клубом из Хумске. Уместо великог појачања, пре свега, у Евролиги, до разлаза је дошло после само једне сезоне, а сада очигледно креће „разговор” судским путем.

- Бројка која се помиње је „надувана”, Клобучару не дугујемо ни пола од те суме. Покушавамо да успоставимо телефонски контакт, али се тренутно не јавља-каже Мллађан Шилобад пословни директор црно-белих.

Није ни први, а бојимо се, ни последњи пут да су актуелни шампион Србије и дуговања у узрочно-последичној вези. Пре месец и по дана „појавила” се и тужба Душана Кецмана, непосредно по опроштају од активног играња, за суму од око 15.000 евра.

- Разговарали смо недавно, мислим да смо на добром путу да се договоримо- кратко ће Шилобад.

Није тајна, а и тешко да би могла да буде... Па, тренер Душко Вујошевић безброј пута, током протекле сезоне причао на ту тему, да се практично дугује свим првотимцима, стручном штабу, али и запосленима у клубу. Као што су црно-бели остали дужни и појединим бившим играчима.

Коментари / 0

Оставите коментар