Šilobad o dugu Klobučaru

Brojka koja se pominje je „naduvana”, Klobučaru ne dugujemo ni pola od te sume. Pokušavamo da uspostavimo telefonski kontakt, ali se trenutno ne javlja, kaže Mlađan Šilobad.

Košarka 21.08.2014 | 13:00
Šilobad o dugu Klobučaru

U Partizanu se nisu mnogo potresli zbog tužbe i presude u korist Slovenca Jake Klobučara, koji preko Međunarodnog košarkaškog suda (BAT) potražuje 131.580 evra na ime duga za ugovor koji je raskinut pre tri i po godine. Podsećanja radi, nekadašnji član crno-belih je 2010. dogovorio trogodišnju saradnju sa klubom iz Humske. Umesto velikog pojačanja, pre svega, u Evroligi, do razlaza je došlo posle samo jedne sezone, a sada očigledno kreće „razgovor” sudskim putem.

- Brojka koja se pominje je „naduvana”, Klobučaru ne dugujemo ni pola od te sume. Pokušavamo da uspostavimo telefonski kontakt, ali se trenutno ne javlja-kaže Mllađan Šilobad poslovni direktor crno-belih.

Nije ni prvi, a bojimo se, ni poslednji put da su aktuelni šampion Srbije i dugovanja u uzročno-posledičnoj vezi. Pre mesec i po dana „pojavila” se i tužba Dušana Kecmana, neposredno po oproštaju od aktivnog igranja, za sumu od oko 15.000 evra.

- Razgovarali smo nedavno, mislim da smo na dobrom putu da se dogovorimo- kratko će Šilobad.

Nije tajna, a i teško da bi mogla da bude... Pa, trener Duško Vujošević bezbroj puta, tokom protekle sezone pričao na tu temu, da se praktično duguje svim prvotimcima, stručnom štabu, ali i zaposlenima u klubu. Kao što su crno-beli ostali dužni i pojedinim bivšim igračima.

Komentari / 0

Ostavite komentar