Анћелоти у проблему - повређен Роналдо!

Многи ће рећи - има Реал довољно играча да изађе на терен и пружи максимум. И донекле ће бити у праву... Али Роналдо је, ипак, најбољи играч света и мотор Краљевског клуба...

Фудбал 21.08.2014 | 12:15
Анћелоти у проблему - повређен Роналдо!

У редовима актуелног шампиона Европе и даље постоји огромна бојазан да Роналдо неће бити спреман за реванш меч Суперкупа Шпаније са Атлетиком (1:1). А, како сада, ствари стоје, највероватније је да ће Португалац меч за трофеј одгледати са трибина. Што би био први пут откад је обукао дрес мадридског гиганта, пише угледни лист АС.

Роналдо је до сада одиграо 248 утакмица и мрежу тресао у 254 наврата, а до сада је пропустио свега 8,8 одсто Реалових утакмица због повреде.

Подсетимо, португалски фудбалски мајстор замењен је на полувремену првог меча са градским ривалом, када је већ многима било јасно да са њим нешто није у реду. Касније је утврђено да ипак није теже повређен, али изгледа да је у питању преоптерећење бутног мишића леве ноге, због чега постоји велика шанса да се обнови стара повреда колена. Која је Роналда мучила у самом финишу прошле сезоне, финалу Лиге шампиона и касније, на Мундијалу у Бразилу...

Истини за вољу, игра Реала је у другом полувремену изгледала још и боље без 29-годишњег нападача, али јасно је да би изостанак управо најважније карике у ланцу представљао велики ударац за Карла Анчелотија.

Коментари / 0

Оставите коментар