Anćeloti u problemu - povređen Ronaldo!

Mnogi će reći - ima Real dovoljno igrača da izađe na teren i pruži maksimum. I donekle će biti u pravu... Ali Ronaldo je, ipak, najbolji igrač sveta i motor Kraljevskog kluba...

Fudbal 21.08.2014 | 12:15
Anćeloti u problemu - povređen Ronaldo!

U redovima aktuelnog šampiona Evrope i dalje postoji ogromna bojazan da Ronaldo neće biti spreman za revanš meč Superkupa Španije sa Atletikom (1:1). A, kako sada, stvari stoje, najverovatnije je da će Portugalac meč za trofej odgledati sa tribina. Što bi bio prvi put otkad je obukao dres madridskog giganta, piše ugledni list AS.

Ronaldo je do sada odigrao 248 utakmica i mrežu tresao u 254 navrata, a do sada je propustio svega 8,8 odsto Realovih utakmica zbog povrede.

Podsetimo, portugalski fudbalski majstor zamenjen je na poluvremenu prvog meča sa gradskim rivalom, kada je već mnogima bilo jasno da sa njim nešto nije u redu. Kasnije je utvrđeno da ipak nije teže povređen, ali izgleda da je u pitanju preopterećenje butnog mišića leve noge, zbog čega postoji velika šansa da se obnovi stara povreda kolena. Koja je Ronalda mučila u samom finišu prošle sezone, finalu Lige šampiona i kasnije, na Mundijalu u Brazilu...

Istini za volju, igra Reala je u drugom poluvremenu izgledala još i bolje bez 29-godišnjeg napadača, ali jasno je da bi izostanak upravo najvažnije karike u lancu predstavljao veliki udarac za Karla Ančelotija.

Komentari / 0

Ostavite komentar