Порука с Твитера Србији: Уложи у најбоље!

Друга златна медаља Велимира Стјепановића на ЕП у Берлину изазвала је лавину коментара на друштвеној мрежи Тwиттер.

Остали спортови 21.08.2014 | 09:00
Порука с Твитера Србији: Уложи у најбоље!

"Србија је пливачка сила са уложених нула евра у развој двојице њених најбољих пливача у последњих 20 година".
Ово је само један од коментара са Тwиттера, којима су љубитељи спорта - међу њима и бројни актуелни и бивши спортисти, као и друге јавне личности - у среду увече пропратили тријумф Велимира Стјепановића у финалу трке на 200 метара на шампионату Европе.

Ту су, наравно и честитке и поруке дивљења младом асу, али његови најновији успеси пре свега су навели људе да се запитају - колико новца бива усмерено у спортове и клубове који немају готово никакве резултате на међународној сцени, али зато праве милионске дугове, а колико у оне који проносе славу Србије, њене заставе и химне по Европи и свету?

И какав третман у медијима имају трофејни спортови, а какав они други?

"Транфери и годишње плате Шишића, Мезенге, Шилба, Броновицког, Едуарда Пашека, Зајема, Ђембе... Колико је то базена и буџета ОКС?!"

"У Србији је очигледно правило да ружни пачићи увек постану најлепши лабудови и да они одбачени неком ненормалном енергијом дођу до врха".

"Пливање, атлетика, гимнастика! Базични спортови. Крени од базе, Србијо".

"О Вељи Стјепановићу сад треба писати на пет страна сваки дан, он је узор нашој деци. Не ови лудаци што убијају, а не избијају из медија данима".

"И не треба раздвајати пливаче, атлетичаре, тенисере од деце која доносе одличја са такмичења из математике, физике, хемије".

Коментари / 0

Оставите коментар