Москва: Суспендовани ресторани "Мекдоналдс"

 Руска федерална служба за надзор у области права потрошача и добробити људи - Роспотребнадзор наложила је привремено затварање четири ресторана америчког ланца брзе хране Мекдоналдс због бројних кршења санитарних прописа, саопштила је та служба.

Свијет 20.08.2014 | 19:27
Москва: Суспендовани ресторани "Мекдоналдс"

На званичном сајту компаније појавило се саопштење о затварању три ресторана.

Такође је наведено да у компанији разматрају потребне активности у циљу што бржег отварања ресторана за посетиоце, пренео је сајт лента.ру.

Крајем јула руководилац Роспотребнадзора и главни санитарни лекар Ана Попова говорила је о захтевима квалитета и безбедности производа целог ланца Мекдоналдс.

У вези с тим служба је покренула планирану инспекцију ресторана у Новгородској области, након које је састављено 11 извештаја о административним прекршајима.

Раније је објављено да је Роспотребнадзор тражио да се забрани продаја чизбургера, ројал чизбургера, фишбургера, чикенбургера, сладоледа с преливом од јагода и милкшејкова због кршења технолошких правила, подсетио је сајт лента.ру.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Зивановиц

20.08.2014 17:40

Треба Лесковацки ростиљ отворити :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

бинго

20.08.2014 20:18

И бањалучки ћевап

ОДГОВОРИТЕ
Name

иљо

21.08.2014 06:53

Сарајевски цевап са кајмаком

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

21.08.2014 09:36

Чуди ме да прије нису избацили западно генетско смеће помјешано у мјешали и оно од паса луталица. Имају Руси више него што треба свог потенцијала да истисну ово и производе здраву храну.

ОДГОВОРИТЕ