Каква спрдња?! Барси сад тек враћена суспензија!

Циркус у режији Светске фудбалске федерације. Светска фудбалска федерација одбила је жалбу Барселоне на једногодишњу забрану довођења нових играча и забранила јој активности на тржишту све до 2016! 

Фудбал 20.08.2014 | 17:15
Каква спрдња?! Барси сад тек враћена суспензија!

Сензационална вест на први поглед. Али Фифино толико очекивано тренирање строгоће на неком од европских гиганата баш и не пије воду, јер је Барселона овог лета већ завршила сав посао који је желела. И немилице трошила притом.

На куповине Луиса Суареза (81.000.000 евра), Жеремија Матјеа (20), Ивана Ракитића (18), Марк-Андреа Тер-Штегена (18), Клаудија Брава (12) и Томаса Вермалена (10) отишло је невероватних 153.000.000 евра!!! Мало ли је за тим који не би смео да купује?

Са друге стране, отишли су Алексис Санчез (37.800.000 евра), Сеск Фабрегас (33), Бојан Кркић (пет милиона), Кристијан Тељо (два милиона за позајмицу Порту) и Џонатан Дос Сантос (још два милиона евра). Све скупа осамдесет милиона евра што ће рећи да је минус у каси нешто више од седамдесет милиона европских новчаница.

Следеће зиме, али и лета, Барси ће бити забрањено да послује на фудбалском тржишту због упорног кршења прописа приликом довођења играча за омладинску школу (њих чак 10 је у питању). После овог сад шопинга… Можда би јој било и много.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милојко-Бања лука

20.08.2014 20:47

Хехе нису то Срби и Руси па да их избаце из такмичења само лажу како не мешају покитику и спорт. Јер и ПСГ и Манцхестер Цитy морали би бити и дисквалификовани као и Барса па вјероватно и Реал због тих правила, а и финанчног фер плеја али опет то нису Срби па да се иживљавају над њима и демонстрирају сву своју снагу и строгоћу.

ОДГОВОРИТЕ