Kakva sprdnja?! Barsi sad tek vraćena suspenzija!

Cirkus u režiji Svetske fudbalske federacije. Svetska fudbalska federacija odbila je žalbu Barselone na jednogodišnju zabranu dovođenja novih igrača i zabranila joj aktivnosti na tržištu sve do 2016! 

Fudbal 20.08.2014 | 17:15
Kakva sprdnja?! Barsi sad tek vraćena suspenzija!

Senzacionalna vest na prvi pogled. Ali Fifino toliko očekivano treniranje strogoće na nekom od evropskih giganata baš i ne pije vodu, jer je Barselona ovog leta već završila sav posao koji je želela. I nemilice trošila pritom.

Na kupovine Luisa Suareza (81.000.000 evra), Žeremija Matjea (20), Ivana Rakitića (18), Mark-Andrea Ter-Štegena (18), Klaudija Brava (12) i Tomasa Vermalena (10) otišlo je neverovatnih 153.000.000 evra!!! Malo li je za tim koji ne bi smeo da kupuje?

Sa druge strane, otišli su Aleksis Sančez (37.800.000 evra), Sesk Fabregas (33), Bojan Krkić (pet miliona), Kristijan Teljo (dva miliona za pozajmicu Portu) i Džonatan Dos Santos (još dva miliona evra). Sve skupa osamdeset miliona evra što će reći da je minus u kasi nešto više od sedamdeset miliona evropskih novčanica.

Sledeće zime, ali i leta, Barsi će biti zabranjeno da posluje na fudbalskom tržištu zbog upornog kršenja propisa prilikom dovođenja igrača za omladinsku školu (njih čak 10 je u pitanju). Posle ovog sad šopinga… Možda bi joj bilo i mnogo.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Milojko-Banja luka

20.08.2014 20:47

Hehe nisu to Srbi i Rusi pa da ih izbace iz takmičenja samo lažu kako ne mešaju pokitiku i sport. Jer i PSG i Manchester City morali bi biti i diskvalifikovani kao i Barsa pa vjerovatno i Real zbog tih pravila, a i finančnog fer pleja ali opet to nisu Srbi pa da se iživljavaju nad njima i demonstriraju svu svoju snagu i strogoću.

ODGOVORITE