Пријатељски спектакл: Рома - Фенер 3:3!

Вучица и турски шампион на Олимпику одиграли одличан меч – 3:3. Пријатељски меч је претворен у прави спектакл! Меч између Роме и Фенербахчеа на Олимпику завршен је резултатом 3:3, иако су током утакмице оба тима имала вођство, турски шампион чак и два гола предности.

Фудбал 20.08.2014 | 15:00
Пријатељски спектакл: Рома - Фенер 3:3!

Тренер Роме Руди Гарсија још једном је увидео све недостатке свог тима, који се током меча добро мучио са одличним ривалом, али на крају показао да има картер и способност да се врати из изузетно тешке ситуације.

Капитен Роме Франческо Тоти је у 27. минуту наставио серију голова из припремног периода и показао да је максимално спреман. Сигурно је извео најстрожу казну и довео свој тим у вођство. Ипак, гости из Истанбула су се експресно вратили у живот и то феноменалним пројектилом Бруна Алвеша из слободног ударца у 32. минуту.

Гости су до потпуног преокрета дошли голом из једанаестерца у 50. минуту, који је изузетно сигурно извео Дирк Кајт, а када је Муса Соу осам минута касније крунисао сјајан контранапад Еменикеа изгледало је да ће турски шампион лагано до победе, али је у финишу заблистао Матија Дестро.

Млади напдач је у игру ушао у 69. минуту, али му то није сметало да у 80. и 85. минуту савлада Волкана Демирела и постави коначан резултат овог одличног меча.

Коментари / 0

Оставите коментар