Prijateljski spektakl: Roma - Fener 3:3!

Vučica i turski šampion na Olimpiku odigrali odličan meč – 3:3. Prijateljski meč je pretvoren u pravi spektakl! Meč između Rome i Fenerbahčea na Olimpiku završen je rezultatom 3:3, iako su tokom utakmice oba tima imala vođstvo, turski šampion čak i dva gola prednosti.

Fudbal 20.08.2014 | 15:00
Prijateljski spektakl: Roma - Fener 3:3!

Trener Rome Rudi Garsija još jednom je uvideo sve nedostatke svog tima, koji se tokom meča dobro mučio sa odličnim rivalom, ali na kraju pokazao da ima karter i sposobnost da se vrati iz izuzetno teške situacije.

Kapiten Rome Frančesko Toti je u 27. minutu nastavio seriju golova iz pripremnog perioda i pokazao da je maksimalno spreman. Sigurno je izveo najstrožu kaznu i doveo svoj tim u vođstvo. Ipak, gosti iz Istanbula su se ekspresno vratili u život i to fenomenalnim projektilom Bruna Alveša iz slobodnog udarca u 32. minutu.

Gosti su do potpunog preokreta došli golom iz jedanaesterca u 50. minutu, koji je izuzetno sigurno izveo Dirk Kajt, a kada je Musa Sou osam minuta kasnije krunisao sjajan kontranapad Emenikea izgledalo je da će turski šampion lagano do pobede, ali je u finišu zablistao Matija Destro.

Mladi napdač je u igru ušao u 69. minutu, ali mu to nije smetalo da u 80. i 85. minutu savlada Volkana Demirela i postavi konačan rezultat ovog odličnog meča.

Komentari / 0

Ostavite komentar