Студент преминуо природном смрћу

Студент Немања Јовановић (22) из Модриче, чије је тијело у понедјељак пронађено у кући у бањалучком насељу Лазарево, преминуо је природном смрћу.

Република Српска 20.08.2014 | 10:03
Студент преминуо природном смрћу

Извор близак истрази испричао је да је, послије проналаска тијела, дежурни тужилац Раденко Јанковић наредио је да се обави обдукција.

“Том приликом утврђено је да је Јовановић имао проширење крвног суда у мозгу који је пукао у понедјељак, од чега је пао у кому и преминуо”, рекао је извор.

Он је појаснио да младић није морао знати да има проширење тог крвног суда, а да су трагови крви пронађени поред тијела настали од повраћања.

Беживотно тијело Јовановића у понедјељак су пронашли мајстори који су дошли да му врате тример за живу ограду.

Како није отварао врата, они су ушли унутра и пронашли његово тијело, те одмах позвали полицију.

Јовановић је студирао у Бањалуци, а у кући у улици Мојковачка 49 у бањалучком насељу Лазарево живио је као подстанар.

Мјештани Лазарева су испричали да власник куће живи у Њемачкој и да ју је често
изнајмљивао студентима.

“Јовановића сам познавала из виђења и ријеч је о добром и пристојном момку. Посљедњи пут сам га видјела у суботу док је шишао живицу на огради испред куће”, рекла је једна од комшиница.

Она је додала да се у тој кући често окупљала омладина и да су до касно у ноћ гласно пуштали музику, али да у недјељу и понедјељак нису чули ништа необично.

“Ту се често скупљало његово друштво и пријатељи још једног момка који је некад живио с њим. Пуштали су музику и пили, али никада нису правили проблеме”, рекла је поменута комшиница.


Извор: Глас Српске

Коментари / 0

Оставите коментар