Правио се мртав да избјегне вјенчање

Какав сценарио за наставак филма "Одбегла млада" - звао би се "Покојни младожења".

Свијет 19.08.2014 | 15:01
Правио се мртав да избјегне вјенчање

 Такер Бландфорд је требао 15. августа да ожени Алекс Ленкастер, али је месец дана раније схватио да не жели брак. Ваљда му је било непријатно да то саопшти својој тадашњој девојци, те се одлучио на драстичне мере - лажираће сопствену смрт!- Позвао ме је мушкарац који се представио као Такеров отац. Рекао је да је мој вереник био јако депресиван, да је желео да умре и да се бацио под аутомобил. Нисам могла да дишем, било је апсолутно поражавајуће чути такве вести.

Никада нисам била толико заљубљена као у вези са Такером - изјадала се Ленкастерова за сајт "Yахоо" и додала да је са Бландфордом била заједно око две године.Алекс додаје да ју је његова мајка прихватила као ћерку, а да је Такер био велики џентлмен. Након што ју је запросио, планирали су венчање у Конектикату, а Ленкастерова је купила и венчаницу.Није могла да поверује у вест о његовој смрти, те је брзо након почетног шока позвала Такерову мајку. Она јој је саопштила да је њен син жив и здрав, али да је, колико она зна, раскинуо са Алекс. О самом венчању није знала ништа.

- Убрзо сам открила да у ресторану у ком сам мислила да смо резервисали термин за свадбу, нису никада ни чули за нас - шокирана је Алекс.Бландфорд јој је касније послао поруку да му је жао што је све тако испало, као и 1.250 долара да надокнади њене трошкове око фантомског венчања.

Награду за овај безосећајни потез, Такер је, како пише "Миррор", ускоро добио - постао је успешни приватник који се бави организацијом венчања!

Коментари / 0

Оставите коментар