Pravio se mrtav da izbjegne vjenčanje

Kakav scenario za nastavak filma "Odbegla mlada" - zvao bi se "Pokojni mladoženja".

Svijet 19.08.2014 | 15:01
Pravio se mrtav da izbjegne vjenčanje

 Taker Blandford je trebao 15. avgusta da oženi Aleks Lenkaster, ali je mesec dana ranije shvatio da ne želi brak. Valjda mu je bilo neprijatno da to saopšti svojoj tadašnjoj devojci, te se odlučio na drastične mere - lažiraće sopstvenu smrt!- Pozvao me je muškarac koji se predstavio kao Takerov otac. Rekao je da je moj verenik bio jako depresivan, da je želeo da umre i da se bacio pod automobil. Nisam mogla da dišem, bilo je apsolutno poražavajuće čuti takve vesti.

Nikada nisam bila toliko zaljubljena kao u vezi sa Takerom - izjadala se Lenkasterova za sajt "Yahoo" i dodala da je sa Blandfordom bila zajedno oko dve godine.Aleks dodaje da ju je njegova majka prihvatila kao ćerku, a da je Taker bio veliki džentlmen. Nakon što ju je zaprosio, planirali su venčanje u Konektikatu, a Lenkasterova je kupila i venčanicu.Nije mogla da poveruje u vest o njegovoj smrti, te je brzo nakon početnog šoka pozvala Takerovu majku. Ona joj je saopštila da je njen sin živ i zdrav, ali da je, koliko ona zna, raskinuo sa Aleks. O samom venčanju nije znala ništa.

- Ubrzo sam otkrila da u restoranu u kom sam mislila da smo rezervisali termin za svadbu, nisu nikada ni čuli za nas - šokirana je Aleks.Blandford joj je kasnije poslao poruku da mu je žao što je sve tako ispalo, kao i 1.250 dolara da nadoknadi njene troškove oko fantomskog venčanja.

Nagradu za ovaj bezosećajni potez, Taker je, kako piše "Mirror", uskoro dobio - postao je uspešni privatnik koji se bavi organizacijom venčanja!

Komentari / 0

Ostavite komentar