Волков сигурно не игра против Азера!

Добра вест је да се не ради о тежој повреди адуктора, или примицача. Лоша вест је да ће Волков морати да одсуствује са терена најмање седам или десет дана - каже доктор Партизана Илија Росић.

Фудбал 19.08.2014 | 09:30
Волков сигурно не игра против Азера!

Партизан иде на Нефчи без Владимира Волкова. Леви бек Партизана осетио је снажан бол у 40. минуту утакмице против Радничког у Нишу и морао је да своје место препусти Николи Гулану.

Већ тада је било јасно да је Волков повредио примицач и да је прогноза суморна. Данас је доктор црно-белих Илија Росић саопштио једну лошу и једну добру вест Марку Николићу.

- Добра вест је да се не ради о тежој повреди адуктора, или примицача. Лоша вест је да ће Волков морати да одсуствује са терена најмање седам или десет дана, а то значи да није у комбинацији за нашу утакмицу са Нефчијем у четвртак - каже Росић.

Велико је питање како ће опоравак Волкова да тече и после тих седам дана, пошто Николићеву екипу већ 28. августа у Бакуу чека реванш са Нефчијем, а црногорски репрезентативац се повредио у тренутку када је постао једна од озбиљнијих полуга у игри вицешампиона.

Коментари / 0

Оставите коментар