Volkov sigurno ne igra protiv Azera!

Dobra vest je da se ne radi o težoj povredi aduktora, ili primicača. Loša vest je da će Volkov morati da odsustvuje sa terena najmanje sedam ili deset dana - kaže doktor Partizana Ilija Rosić.

Fudbal 19.08.2014 | 09:30
Volkov sigurno ne igra protiv Azera!

Partizan ide na Nefči bez Vladimira Volkova. Levi bek Partizana osetio je snažan bol u 40. minutu utakmice protiv Radničkog u Nišu i morao je da svoje mesto prepusti Nikoli Gulanu.

Već tada je bilo jasno da je Volkov povredio primicač i da je prognoza sumorna. Danas je doktor crno-belih Ilija Rosić saopštio jednu lošu i jednu dobru vest Marku Nikoliću.

- Dobra vest je da se ne radi o težoj povredi aduktora, ili primicača. Loša vest je da će Volkov morati da odsustvuje sa terena najmanje sedam ili deset dana, a to znači da nije u kombinaciji za našu utakmicu sa Nefčijem u četvrtak - kaže Rosić.

Veliko je pitanje kako će oporavak Volkova da teče i posle tih sedam dana, pošto Nikolićevu ekipu već 28. avgusta u Bakuu čeka revanš sa Nefčijem, a crnogorski reprezentativac se povredio u trenutku kada je postao jedna od ozbiljnijih poluga u igri vicešampiona.

Komentari / 0

Ostavite komentar