Карло: Нисмо фаворити пред Супер-куп!

Италијан опрезан уочи првог меча Суперкупа Шпаније. Тренер Реала из Мадрида Карло Анћелоти рекао је да његов тим није фаворит против градског ривала Алтетика уочи двомеча за трофеј шпанског Суперкупа.

Фудбал 19.08.2014 | 08:15
Карло: Нисмо фаворити пред Супер-куп!

Реал у првој утакмици дочекује Атлетико сутра на Сантјаго Бернабеу, а Италијан позива на опрез, без обзира што у саставу Краљевском клубу све "врви" од бројних скупоцених звезда.

"У односу на прошлу сезону, Атлетико је променио тим. Можда су и новоангажована појачања допринела и његовом другачијем приступу игре, међутим, тежак су противник, у сваком случају. Сматрам да у предстојећим дуелима нема фаворита", рекао је Анћелоти шпанским новинарима.

Реал је уочи отварања сезоне у Примери већ освојио Суперкуп Европе савладавши прошле недеље у Кардифу тим Севиље (2:0), али Анћелоти пред сусрет са Атлетиком није желео да открије да ли ће извести исту поставу, са Роналдом, Бејлом и појачањима Тонијем Кросом и Џејмсом Родригезом.

"Једино могу да потврдим да ће на голу стајати Икер Касиљас. Гледао сам га на тренингу и изгледа веома добро. Крос је у Кардифу одиграо сјајно, задовољан сам и Родригезом, иако је њему потребно још времена да се привикне на промену средине", казао је италијански стручњак.

Коментари / 0

Оставите коментар