Karlo: Nismo favoriti pred Super-kup!

Italijan oprezan uoči prvog meča Superkupa Španije. Trener Reala iz Madrida Karlo Anćeloti rekao je da njegov tim nije favorit protiv gradskog rivala Altetika uoči dvomeča za trofej španskog Superkupa.

Fudbal 19.08.2014 | 08:15
Karlo: Nismo favoriti pred Super-kup!

Real u prvoj utakmici dočekuje Atletiko sutra na Santjago Bernabeu, a Italijan poziva na oprez, bez obzira što u sastavu Kraljevskom klubu sve "vrvi" od brojnih skupocenih zvezda.

"U odnosu na prošlu sezonu, Atletiko je promenio tim. Možda su i novoangažovana pojačanja doprinela i njegovom drugačijem pristupu igre, međutim, težak su protivnik, u svakom slučaju. Smatram da u predstojećim duelima nema favorita", rekao je Anćeloti španskim novinarima.

Real je uoči otvaranja sezone u Primeri već osvojio Superkup Evrope savladavši prošle nedelje u Kardifu tim Sevilje (2:0), ali Anćeloti pred susret sa Atletikom nije želeo da otkrije da li će izvesti istu postavu, sa Ronaldom, Bejlom i pojačanjima Tonijem Krosom i Džejmsom Rodrigezom.

"Jedino mogu da potvrdim da će na golu stajati Iker Kasiljas. Gledao sam ga na treningu i izgleda veoma dobro. Kros je u Kardifu odigrao sjajno, zadovoljan sam i Rodrigezom, iako je njemu potrebno još vremena da se privikne na promenu sredine", kazao je italijanski stručnjak.

Komentari / 0

Ostavite komentar