Матић: Циљ Челсија је титула!

Српски фудбалер Немања Матић причао је у интервјуу за сајт Челсија о припремама и циљевима у новој сезони.

Фудбал 18.08.2014 | 23:45
Матић: Циљ Челсија је титула!

Српски фудбалер је због Светског првенства имао доста времена да се припреми и одмори за нову сезону.

“Имали смо добру предсезону. Имао сам доста времена да се припремим. Тренинзи су били напорни, а то је веома битно за кондицију. Мислим да сам спреман за меч са Барнлијем. Играли смо доста пријатељских утакмица и сви су добили прилику да играју."

Матић је рекао да су сви мечеви у Премијер лиги тешки и да освајача титуле могу да одлуче такозвани мали мечеви. Челси је прошле сезоне кључне бодове губио на мечевима са Кристал Паласом, Сандерлендом и Норичем.

"Биће тешко, у Премијер лиги је свака утакмциа тешка, сви тимови добро играју. Тимови попут Барнлија, који су дошли из Чемпионшипа, желе да докажу да могу да играју у Премијер лиги, посебно против тимова попут Челсија. Трудићемо се да не правимо исте грешке као раније. На таквим мечевима морамо да будемо 100 % концентрисани, јер ти дуели могу да одлучује шампиона."

Српски фудбалер рекао је да му је главни циљ освајање Премијер лиге.

“Мој посао је да крадем лопту од противника и помажем у креирању игре, а ако сам у идем напред, или изводим слободне ударце, ове сезоне ћу покушати да постигнем што више голове. Желео бих да освојим Лигу шампиона и Премијер лигу. Никада не знате шта ће се догодити, посебно у европским такмичењима, али за мене је главни циљ освајање Премијер лиге”, рекао је Матић

Коментари / 0

Оставите коментар