Matić: Cilj Čelsija je titula!

Srpski fudbaler Nemanja Matić pričao je u intervjuu za sajt Čelsija o pripremama i ciljevima u novoj sezoni.

Fudbal 18.08.2014 | 23:45
Matić: Cilj Čelsija je titula!

Srpski fudbaler je zbog Svetskog prvenstva imao dosta vremena da se pripremi i odmori za novu sezonu.

“Imali smo dobru predsezonu. Imao sam dosta vremena da se pripremim. Treninzi su bili naporni, a to je veoma bitno za kondiciju. Mislim da sam spreman za meč sa Barnlijem. Igrali smo dosta prijateljskih utakmica i svi su dobili priliku da igraju."

Matić je rekao da su svi mečevi u Premijer ligi teški i da osvajača titule mogu da odluče takozvani mali mečevi. Čelsi je prošle sezone ključne bodove gubio na mečevima sa Kristal Palasom, Sanderlendom i Noričem.

"Biće teško, u Premijer ligi je svaka utakmcia teška, svi timovi dobro igraju. Timovi poput Barnlija, koji su došli iz Čempionšipa, žele da dokažu da mogu da igraju u Premijer ligi, posebno protiv timova poput Čelsija. Trudićemo se da ne pravimo iste greške kao ranije. Na takvim mečevima moramo da budemo 100 % koncentrisani, jer ti dueli mogu da odlučuje šampiona."

Srpski fudbaler rekao je da mu je glavni cilj osvajanje Premijer lige.

“Moj posao je da kradem loptu od protivnika i pomažem u kreiranju igre, a ako sam u idem napred, ili izvodim slobodne udarce, ove sezone ću pokušati da postignem što više golove. Želeo bih da osvojim Ligu šampiona i Premijer ligu. Nikada ne znate šta će se dogoditi, posebno u evropskim takmičenjima, ali za mene je glavni cilj osvajanje Premijer lige”, rekao je Matić

Komentari / 0

Ostavite komentar