Роџер послије 80. титуле

Роџер Федерер изјавио је после титуле у Синсинатију да његова игра иде у правом смеру и да се радује УС опену, последњем Грен слем турниру у сезони.

Тенис 18.08.2014 | 21:15
Роџер послије 80. титуле

“Задовољан сам како играм, знам да нисам победио Рафу или Новака, али нема везе. Победиш само оне са којима играш. Одлично сам сервирао у трећем сету, сервирао сам целе недеље одлично када је било потребно, а и кретао сам се на високом нивоу. Ствари иду како треба, жељно ишчекујем УС опен, али треба ми и мало одмора“, изјавио је Федерер.

Федерер је у финалу савладао Давида Ферера са 6:3, 1:6, 6:2.

“На почетку другог сета било је тешко, то је био Давидов период најбоље игре и очас посла сам губио 4:0. Мислим да се он после мало уморио и успео сам да победим. Мислим да сам одиграо добар меч, одиграо сам добар турнир и савладао тројицу тенисера из Топ 10. Уживам на терену, што је заиста охрабрујуће“, додао је 33-годишњи Швајцарац, који је рекао да је пре турнира размишљао да се повуче јер је у Охајо дошао уморан после финала у Торонту.

После 80. трофеја у каријери, а трећег ове сезоне, Федерер на УС опен долази као један од главних фаворита – до сада је у Њујорку славио пет пута, последњи пут 2008. године.

Коментари / 0

Оставите коментар