Писмо капитена: Гробари - хоћемо јединство!

„Желимо да чујемо хук југа, истока и запада, песму и лавину која ће нас гурати ка сваком шуту, сваком голу“, истиче капитен Партизана пред дуел са Нефчијем.

Фудбал 18.08.2014 | 20:15
Писмо капитена: Гробари - хоћемо јединство!

Није успео да се пласира у Лигу шампиона, можда више среће буде имао Партизан у квалификацијама за Лигу Европе. Две седмице после елиминације од Лудогореца црно-бели поново излазе на међународну сцену, решени да добром партијом против Нефчија отшкрину врата групне фазе утешног такмичења под окриљем УЕФА.

У четвртак од 20.15 у Хумској 1 гостује Нефчи, а капитен Саша Илић шаље само позитивне вибрације из свлачионице црно-белих и позива навијаче да погурају тим до победе над представником Азебејџана.
„Пред сваку важну утакмицу говоримо о јединству црно-белих, великој армији навијача и погону који покреће наш тим. Те речи нису без основа, не изговарамо их тек тако. Кад год нам је било тешко показивали смо највећу снагу. Кад су други мислили да ћемо одустати били смо сложнији, јачи! Зато смо ми Партизан и поносно носимо и на дресу и у срцу грб нашег клуба! Зато, покажимо свима да можемо да пружимо оно што се од нас очекује у баражу за пласман у Лигу Европе – победу“, пише у отвореном писму Саше Илића, објављеном на сајту Партизана.

Искусни везиста посебно наглашава утицај и значај публике, од које очекује да попуни трибине стадиона на Топчидерском брду.
„Ми ћемо изаћи на терен као један, са једним циљем и жељом: да покажемо шта је Партизан и ко су момци који иза њега поносно стоје. Ви нам покажите јединство на трибинама! Желимо да чујемо хук југа, истока и запада! Песму и лавину која ће нас гурати ка сваком шуту, сваком голу! Парни ваљак мора да меље до победе. Покажимо нашу снагу, снагу Партизанових Гробара. Сви за једног, један за све“, мускетарским покличом позвао је Илић навијаче у Хумску.

Коментари / 0

Оставите коментар