Pismo kapitena: Grobari - hoćemo jedinstvo!

„Želimo da čujemo huk juga, istoka i zapada, pesmu i lavinu koja će nas gurati ka svakom šutu, svakom golu“, ističe kapiten Partizana pred duel sa Nefčijem.

Fudbal 18.08.2014 | 20:15
Pismo kapitena: Grobari - hoćemo jedinstvo!

Nije uspeo da se plasira u Ligu šampiona, možda više sreće bude imao Partizan u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Dve sedmice posle eliminacije od Ludogoreca crno-beli ponovo izlaze na međunarodnu scenu, rešeni da dobrom partijom protiv Nefčija otškrinu vrata grupne faze utešnog takmičenja pod okriljem UEFA.

U četvrtak od 20.15 u Humskoj 1 gostuje Nefči, a kapiten Saša Ilić šalje samo pozitivne vibracije iz svlačionice crno-belih i poziva navijače da poguraju tim do pobede nad predstavnikom Azebejdžana.
„Pred svaku važnu utakmicu govorimo o jedinstvu crno-belih, velikoj armiji navijača i pogonu koji pokreće naš tim. Te reči nisu bez osnova, ne izgovaramo ih tek tako. Kad god nam je bilo teško pokazivali smo najveću snagu. Kad su drugi mislili da ćemo odustati bili smo složniji, jači! Zato smo mi Partizan i ponosno nosimo i na dresu i u srcu grb našeg kluba! Zato, pokažimo svima da možemo da pružimo ono što se od nas očekuje u baražu za plasman u Ligu Evrope – pobedu“, piše u otvorenom pismu Saše Ilića, objavljenom na sajtu Partizana.

Iskusni vezista posebno naglašava uticaj i značaj publike, od koje očekuje da popuni tribine stadiona na Topčiderskom brdu.
„Mi ćemo izaći na teren kao jedan, sa jednim ciljem i željom: da pokažemo šta je Partizan i ko su momci koji iza njega ponosno stoje. Vi nam pokažite jedinstvo na tribinama! Želimo da čujemo huk juga, istoka i zapada! Pesmu i lavinu koja će nas gurati ka svakom šutu, svakom golu! Parni valjak mora da melje do pobede. Pokažimo našu snagu, snagu Partizanovih Grobara. Svi za jednog, jedan za sve“, musketarskim pokličom pozvao je Ilić navijače u Humsku.

Komentari / 0

Ostavite komentar