Ана и Серена послије финала - реакције

Српска тенисерка Ана Ивановић рекла је после пораза у финалу турнира у Синсинатију да је од Американке Серене Вилијамс добила лекцију из сервиса.

Тенис 18.08.2014 | 17:30
Ана и Серена послије финала - реакције

После импресивних наступа у претходним мечевима и маратонске борбе у полуфиналу против Марије Шарапове, Ивановићева није имала решења да заустави светског броја један, па је заслужено изгубила у два сета (6:4, 6:1).
„Добила сам лекцију од Серене из сервиса, међутим, био је то одличан меч, иако сам изгубила. Поново сам међу првих десет у свету, али то заиста није важно. Уживала сам овде на терену“, рекла је Ивановићева.

Она је додала да са нестрпљиво чека учешће на предстојећем грен слему у Њујорку.
„Радујем се УС опену. То је последњи грен-слем сезоне и један је од најузбудљивијих. Покушавам добро да радим, желим само напред“, казала је српска тенисерка.

Млађа од сестара Вилијамс вечерашњом победом освојила је 63. титлу у каријери, али прву у Синсинатију.
„Невероватно је да сам коначно победила овде. Веома сам узбуђена. Није било лако против Ане, она удара заиста јако и може свакога да победи“, рекла је Вилијамс.

Американки је за тријумф у Синсинатију припала новчана награда од 467.300 долара плус 900 бодова, а Српкињи 227.000 долара и 585 бодова.

Коментари / 0

Оставите коментар