Ana i Serena poslije finala - reakcije

Srpska teniserka Ana Ivanović rekla je posle poraza u finalu turnira u Sinsinatiju da je od Amerikanke Serene Vilijams dobila lekciju iz servisa.

Tenis 18.08.2014 | 17:30
Ana i Serena poslije finala - reakcije

Posle impresivnih nastupa u prethodnim mečevima i maratonske borbe u polufinalu protiv Marije Šarapove, Ivanovićeva nije imala rešenja da zaustavi svetskog broja jedan, pa je zasluženo izgubila u dva seta (6:4, 6:1).
„Dobila sam lekciju od Serene iz servisa, međutim, bio je to odličan meč, iako sam izgubila. Ponovo sam među prvih deset u svetu, ali to zaista nije važno. Uživala sam ovde na terenu“, rekla je Ivanovićeva.

Ona je dodala da sa nestrpljivo čeka učešće na predstojećem gren slemu u Njujorku.
„Radujem se US openu. To je poslednji gren-slem sezone i jedan je od najuzbudljivijih. Pokušavam dobro da radim, želim samo napred“, kazala je srpska teniserka.

Mlađa od sestara Vilijams večerašnjom pobedom osvojila je 63. titlu u karijeri, ali prvu u Sinsinatiju.
„Neverovatno je da sam konačno pobedila ovde. Veoma sam uzbuđena. Nije bilo lako protiv Ane, ona udara zaista jako i može svakoga da pobedi“, rekla je Vilijams.

Amerikanki je za trijumf u Sinsinatiju pripala novčana nagrada od 467.300 dolara plus 900 bodova, a Srpkinji 227.000 dolara i 585 bodova.

Komentari / 0

Ostavite komentar