Очајан деби Лопеса на голу Милана!

Валенсија у пријатељском мечу савладала Милан са 2:1 головима Алкасера и новајлије Родрига.

Фудбал 18.08.2014 | 17:15
Очајан деби Лопеса на голу Милана!

Каријера Дијега Лопеза у Милану није добро кренула. Шпански голман је вечерас дебитовао за Росонере у пријатељском мечу против Валенсије на Местаљи и није се прославио. Валенсија је славила 2:1.

Оба тима су овог лета претрпела велике промене, па су се тренери одлучили за комбиноване тимове у којима су новајлије добиле шансу да покажу шта знају. Валенсијин стратег Нуњо је извео следећи састав: Алвес - Бараган, Весо, Отаменди, Гаја - Хави Фуего, Андре Гомеш, Парехо - Родриго, Алкасер - Пјати. У наставку меча су прилику добили и голман Џоел, као и Де Паул, Фегули, Мустафи, Орбан, Хил, Гвардадо и Роберт.

Тренер Милана Филипо Инзаги се одлучио за следећих 11: Дијего Лопез - Абате, Бонера, Запата, Албертаци - Поли, Кристанте, Мунтари - Хонда, Пацини, Ел Шарави. У другом полувремену са клупе су ушли: Менез, Алекс, Армеро, Есијен, Мастаљи и Мексес.

Валенсија је заслуженио славила јер је била бољи ривал и имала је зрелије прилике. Домаћи тим је повео спектакуларним голом Пака Алкасера. Млади шпански нападач је у 18. минуту искористио неопрезност Запате, пресекао лопту на центру и мајсторским лоб ударцем са 40 метара матирао Лопеза. Бивши голман Реала је био превише удаљен од гол линије, али чини се гол више иде на душу Запате.

Милан се вратио у игру такође фантастичним поготком. Кеисуке Хонда је сјајно извео слободан ударац и матирао Дијега Алвеса који ту ништа није могао да уради.

Победника је осдлучио погодак Родрига у 38. минуту. Новајлија из Бенфике је лукаво шутирао искоса у ближи угао Дијега Лопеза који је чини се могао боље да интервенише овом приликом...

Коментари / 0

Оставите коментар