Očajan debi Lopesa na golu Milana!

Valensija u prijateljskom meču savladala Milan sa 2:1 golovima Alkasera i novajlije Rodriga.

Fudbal 18.08.2014 | 17:15
Očajan debi Lopesa na golu Milana!

Karijera Dijega Lopeza u Milanu nije dobro krenula. Španski golman je večeras debitovao za Rosonere u prijateljskom meču protiv Valensije na Mestalji i nije se proslavio. Valensija je slavila 2:1.

Oba tima su ovog leta pretrpela velike promene, pa su se treneri odlučili za kombinovane timove u kojima su novajlije dobile šansu da pokažu šta znaju. Valensijin strateg Nunjo je izveo sledeći sastav: Alves - Baragan, Veso, Otamendi, Gaja - Havi Fuego, Andre Gomeš, Pareho - Rodrigo, Alkaser - Pjati. U nastavku meča su priliku dobili i golman Džoel, kao i De Paul, Feguli, Mustafi, Orban, Hil, Gvardado i Robert.

Trener Milana Filipo Inzagi se odlučio za sledećih 11: Dijego Lopez - Abate, Bonera, Zapata, Albertaci - Poli, Kristante, Muntari - Honda, Pacini, El Šaravi. U drugom poluvremenu sa klupe su ušli: Menez, Aleks, Armero, Esijen, Mastalji i Mekses.

Valensija je zasluženio slavila jer je bila bolji rival i imala je zrelije prilike. Domaći tim je poveo spektakularnim golom Paka Alkasera. Mladi španski napadač je u 18. minutu iskoristio neopreznost Zapate, presekao loptu na centru i majstorskim lob udarcem sa 40 metara matirao Lopeza. Bivši golman Reala je bio previše udaljen od gol linije, ali čini se gol više ide na dušu Zapate.

Milan se vratio u igru takođe fantastičnim pogotkom. Keisuke Honda je sjajno izveo slobodan udarac i matirao Dijega Alvesa koji tu ništa nije mogao da uradi.

Pobednika je osdlučio pogodak Rodriga u 38. minutu. Novajlija iz Benfike je lukavo šutirao iskosa u bliži ugao Dijega Lopeza koji je čini se mogao bolje da interveniše ovom prilikom...

Komentari / 0

Ostavite komentar