Мота добио батине јер је вријеђао!

Бастијин дефанзивац Жилијен Палмијери открио шта се све дешавало на терену пре туче у тунелу.

Фудбал 18.08.2014 | 15:51
Мота добио батине јер је вријеђао!

Француска и фудбалска Европа и даље брује о скандалу после меча ПСЖ и Бастије када је Брандао ударио главом Тијага Моту и вероватно му поломио нос. Брандау прети тешка казна због тог потеза, а извесно је и да ће му Бастија уручити исписницу. Готово нико не може да оправда такав потез Бразилца према свом земљаку (Мота је Бразилац који игра за Италију) и многи траже драконску казну за Бастијиног нападача.

Многи су претпостављали шта је узрок такве реакције бразилског фудбалера, а данас је његов саиграч Жилијен Палмијери открио неке детаље.

“Сви у тиму смо причали о том догађају… Нема ту шта много да се каже. Такав потез не може да се оправда јер сваки играч треба прво да крене од себе и труди се да својим понашањем даје пример осталима. Не желим да правдам Брандаа, али морам да откријем шта је било пре тога. Тијаго Мота нас је псовао и вређао током целе утакмице. Стајао је испред судије и називао нас курвиним синовима. Констатнтно нас је вређао. Сви знамо ко је он. Добар је играч, али постоје ствари које не смеју да се говоре противнику”, рекао је Палмијери.

Видећемо да ли ће ове Палмијеријеве речи помоћи Брандау да добије мању казну…

Коментари / 0

Оставите коментар