Mota dobio batine jer je vrijeđao!

Bastijin defanzivac Žilijen Palmijeri otkrio šta se sve dešavalo na terenu pre tuče u tunelu.

Fudbal 18.08.2014 | 15:51
Mota dobio batine jer je vrijeđao!

Francuska i fudbalska Evropa i dalje bruje o skandalu posle meča PSŽ i Bastije kada je Brandao udario glavom Tijaga Motu i verovatno mu polomio nos. Brandau preti teška kazna zbog tog poteza, a izvesno je i da će mu Bastija uručiti ispisnicu. Gotovo niko ne može da opravda takav potez Brazilca prema svom zemljaku (Mota je Brazilac koji igra za Italiju) i mnogi traže drakonsku kaznu za Bastijinog napadača.

Mnogi su pretpostavljali šta je uzrok takve reakcije brazilskog fudbalera, a danas je njegov saigrač Žilijen Palmijeri otkrio neke detalje.

“Svi u timu smo pričali o tom događaju… Nema tu šta mnogo da se kaže. Takav potez ne može da se opravda jer svaki igrač treba prvo da krene od sebe i trudi se da svojim ponašanjem daje primer ostalima. Ne želim da pravdam Brandaa, ali moram da otkrijem šta je bilo pre toga. Tijago Mota nas je psovao i vređao tokom cele utakmice. Stajao je ispred sudije i nazivao nas kurvinim sinovima. Konstatntno nas je vređao. Svi znamo ko je on. Dobar je igrač, ali postoje stvari koje ne smeju da se govore protivniku”, rekao je Palmijeri.

Videćemo da li će ove Palmijerijeve reči pomoći Brandau da dobije manju kaznu…

Komentari / 0

Ostavite komentar