Станковића желе три клуба Серије А!

Тако тврди његов менаџер најављујући брзопотезне састанке са заинтересованим странама.

Фудбал 17.08.2014 | 21:45
Станковића желе три клуба Серије А!

Војислав Станковић је „запалио“ Италију! Штопер Партизана свакодневно „игра“ међу ударним вестим тамошњих медија, који најављују да би до средине ове седмице требало да буде познато где наставља каријеру.

Бивши дефанзивац ОФК Београда, који приводи крају пету годину уговора са црно-белима, последњих дана помињао се као новајлија Лација, потом је као могућа наредна дестинација фигурирао турски Галатасарај, али његов менаџер Душан Милојевић открио је да постоје још два клуба са Апенинског полуострва која су му се јавила са жељом да ангажују његовог штићеника и да би све требало да буде познато у наредна три дана.
„У понедељак ћемо се састати са представницима Лација, а у уторак нас чекају разговори са осталим клубовима. После тога одлучићемо где Станковић наставља каријеру. Осим Лација, Војислава жеље још два клуба из Серије А, спремни су да плате Партизану обештећење како би што пре добили играча. Њихова имена ћу задржати за себе, а приликом одабира нове средине гледаћемо да то буде екипа у којој ће Станковић имати прилику да напредује и развија се на најбољи могући начин“, рекао је Милојевић, а преноси Тутомеракто.

Подсетимо, Војислав Станковић има 27 година, Партизан за њега на име обештећења захтева 600.000 евра.

Коментари / 0

Оставите коментар