Stankovića žele tri kluba Serije A!

Tako tvrdi njegov menadžer najavljujući brzopotezne sastanke sa zainteresovanim stranama.

Fudbal 17.08.2014 | 21:45
Stankovića žele tri kluba Serije A!

Vojislav Stanković je „zapalio“ Italiju! Štoper Partizana svakodnevno „igra“ među udarnim vestim tamošnjih medija, koji najavljuju da bi do sredine ove sedmice trebalo da bude poznato gde nastavlja karijeru.

Bivši defanzivac OFK Beograda, koji privodi kraju petu godinu ugovora sa crno-belima, poslednjih dana pominjao se kao novajlija Lacija, potom je kao moguća naredna destinacija figurirao turski Galatasaraj, ali njegov menadžer Dušan Milojević otkrio je da postoje još dva kluba sa Apeninskog poluostrva koja su mu se javila sa željom da angažuju njegovog štićenika i da bi sve trebalo da bude poznato u naredna tri dana.
„U ponedeljak ćemo se sastati sa predstavnicima Lacija, a u utorak nas čekaju razgovori sa ostalim klubovima. Posle toga odlučićemo gde Stanković nastavlja karijeru. Osim Lacija, Vojislava želje još dva kluba iz Serije A, spremni su da plate Partizanu obeštećenje kako bi što pre dobili igrača. Njihova imena ću zadržati za sebe, a prilikom odabira nove sredine gledaćemo da to bude ekipa u kojoj će Stanković imati priliku da napreduje i razvija se na najbolji mogući način“, rekao je Milojević, a prenosi Tutomerakto.

Podsetimo, Vojislav Stanković ima 27 godina, Partizan za njega na ime obeštećenja zahteva 600.000 evra.

Komentari / 0

Ostavite komentar