Шкулетић: Бољи смо од Нефчија!

„Кад изађем на терен не размишљам о томе да ли сам примио плату, чујем само навијаче и мислим како да одиграм што боље за Партизан. Тако ће, обећавам, да буде и у четвртак“, најављује нападач црно-белих.

Фудбал 17.08.2014 | 20:05
Шкулетић: Бољи смо од Нефчија!

Нека се Нефчи пази, јер Парни ваљак гази! Можда некад не изгледа убедљиво, али статистика не вара: Партизан је на шест званичних утакмица овог лета постигао 15 голова и та нарастајућа ефикасност радује све у Хумској 1 уочи двомеча са представником Азербејџана.

Отуда и задовољство у гласу Петра Шкулетића, аутора за сада последњег поготка црно-белих, четири дана пред први сусрет последњег квалификационог кола за пласман у Лигу Европе.
„Тријумф над Радничким нам значи вишеструко. Не само да смо остварили другу победу у првенству, него смо подигли самопоуздање пред дуел у четвртак. Плус, то смо учинили на убедљив начин, што нас додатно храбри и инспирише и верујем да ћемо на крилима победе у Нишу успети да славимо и на нашем стадиону“, рекао је Шкулетић.

Нападач Партизана постигао је четири гола у свим такмичењима овог лета (један Торшавну, два Лудогорецу, један Радничком) и отуда је природно очекивати управо од њега да заблиста и кад се нађу очи у очи са Сашом Стаменковићем.
„Надам се, лепо би било да опет затресем мрежу, али је далеко битније да ми остваримо повољан резултат, ма ко да буде стрелац. Тек ћемо се информисати о Нефчију, али колико пратим из медија, видим да су на последњој утакмици, коју су добили у првенству, одмарали неке од најважњих играча, што наговештава њихове велике амбиције. Ипак, они долазе у Хумску, на наш терен и неће им бити лако пред Гробарима, за које сам сигуран да ће нам опет пружити феноменалну подршку. Уз, то опште мишљење у клубу и међу нама играчима је да смо квалитетнији од наредног противника, али да бисмо то потврдили морамо да будемо једнако паметни, мотивисани и растрчани као у суботу вече“.

Утисак са стране је да су фудбалери Партизана из себе избацили оно што их је тиштило месецима да су на Чаиру одиграли можда и најбољу утакмицу овог лета, између осталог захваљујући чињеници да су психолошки били растерећени.
„Можда то само тако изгледа, али верујте да уопште није било лако. Нарочито кад је домаћин преполовио нашу предност и све док нисмо постигли трећи гол нисмо били сигурни су бодови наши. И још нешто: далеко од тога да играмо растерећеније због свих дешавања минуле седмице. Верујте ми на реч, кад изађем на терен не размишљам ни о томе да ли сам примио плату, ни каква су обећања стигла из клуба. Приступ је увек једнак и стварно се на сваком мечу трудим да пружим све од себе, без обзира на финансијску ситуацију. Исто тако се понашају и моји другови. Сигурно нико неће да себе доведе у ситуацију да не потрчи или одигра пас зато што нису регулисане финансијске обавезе. Кад сам на терену чујем само навијаче и мислим како да одиграм што боље за Партизан. Тако ће, обећавам, да буде и против Нефчија“, додао је Петар Шкулетић.

Партизан је у суботу вече постао тек прва екипа после скоро две године која је дала Радничком четири гола на његовом терену. Претходно је то успело управо црно-белима 3. новембра 2012, кад су Стефан Шћеповић, Милош Јојић и Никола Нинковић били прецизни по једном, а Душан Коларевић постигао аутогол (као сад Димитријевић) за победу гостију 4:0.

Од тад је на Чаиру одиграно 26 лигашких мечева, у којима је Раднички остварио скор од 12 победа, десет ремија и три пораза.

Коментари / 0

Оставите коментар