'Галактикоси' изгубили од 'Виоле'!

Виола после преокрета савладала Краљевиће са 2:1 у пријатељском мечу у Варшави.

Фудбал 17.08.2014 | 11:30
'Галактикоси' изгубили од 'Виоле'!

Реал Мадрид је доживео још један пораз у пријатељским мечевима у склопу припрема за почетак нове сезоне. Шампион Европе је поражен од Фиорентине у мечу одиграном у Варшави. Вуола је после преокрета славила са 2:1.

Као и на претходним тест утакмицама, тренер Карло Анћелоти је опет промешао карте и није извео најјачу поставу. Прилику у стартној постави Мадриђана су добили и Сами Кедира и Анхел Ди Марија за које се очекује да у наредним данима напусте клуб. После победе у Суперкупу Европе, Анћелоти је решио да поштеди неке играче, а прилику да дебитује у Реалу је добио косатрикански голман Кејлор Навас.

Реал је меч против Фиорентине почео у следећем саставу: Навас - Арбелоа, Варан, Наћо, Марсело - Кедира, Иљараменди, Ћаби Алонсо - Роналдо, Родригез, Ди Марија.

Фиорентина је била лишена услуга повређеног Росија и Хуана Квадрада за којег се такође очекује да обележи финиш опрелазног рока. Монтела се одлучио за следећих 11: Нето - Томовић, Гонзало Родригез, Савић, Алонсо - Борха Валеро, Пизаро, Аквилани - Варгас, Бабакар - Гомез.

Већ у четвртом минуту, Реал је повео. Кристијано Роналдо и Анхел Ди Марија су фантастично истрчали контру и одиграли дупли пас, а Португалац је сјајну акцију крунисао голом.

Ипак, Фиорентина је била више него равноправан ривал. Италијани су имали пар добрих прилика, а највише је претио млади Бабакар. До заслуженог изједначења, Фиорентина је стигла у 27. минуту када је марио Гомез савладао Наваса, а голу је претходила велика грешка Ћабија Алонса.

У другом полувремену су тренери направили неколико измена, а Анћелоти је до краја меча пружио шансу: Карвахалу, Бенземи, Коентрау, Кросу, Рамосу, Бургуију, Медрану, Васкезу и Арбелои.

Питање победника је решио Шпанац Маркос Алонсо после соло акције у 67. минуту када је сјајно прошао по левој страни, ушао у казнени простор Реала и погодио гол Наваса.

Могла је Фиорентина и убедљивије да слави, али је Навас зауставио бомбу Варгаса.

Коментари / 0

Оставите коментар