'Galaktikosi' izgubili od 'Viole'!

Viola posle preokreta savladala Kraljeviće sa 2:1 u prijateljskom meču u Varšavi.

Fudbal 17.08.2014 | 11:30
'Galaktikosi' izgubili od 'Viole'!

Real Madrid je doživeo još jedan poraz u prijateljskim mečevima u sklopu priprema za početak nove sezone. Šampion Evrope je poražen od Fiorentine u meču odigranom u Varšavi. Vuola je posle preokreta slavila sa 2:1.

Kao i na prethodnim test utakmicama, trener Karlo Anćeloti je opet promešao karte i nije izveo najjaču postavu. Priliku u startnoj postavi Madriđana su dobili i Sami Kedira i Anhel Di Marija za koje se očekuje da u narednim danima napuste klub. Posle pobede u Superkupu Evrope, Anćeloti je rešio da poštedi neke igrače, a priliku da debituje u Realu je dobio kosatrikanski golman Kejlor Navas.

Real je meč protiv Fiorentine počeo u sledećem sastavu: Navas - Arbeloa, Varan, Naćo, Marselo - Kedira, Iljaramendi, Ćabi Alonso - Ronaldo, Rodrigez, Di Marija.

Fiorentina je bila lišena usluga povređenog Rosija i Huana Kvadrada za kojeg se takođe očekuje da obeleži finiš oprelaznog roka. Montela se odlučio za sledećih 11: Neto - Tomović, Gonzalo Rodrigez, Savić, Alonso - Borha Valero, Pizaro, Akvilani - Vargas, Babakar - Gomez.

Već u četvrtom minutu, Real je poveo. Kristijano Ronaldo i Anhel Di Marija su fantastično istrčali kontru i odigrali dupli pas, a Portugalac je sjajnu akciju krunisao golom.

Ipak, Fiorentina je bila više nego ravnopravan rival. Italijani su imali par dobrih prilika, a najviše je pretio mladi Babakar. Do zasluženog izjednačenja, Fiorentina je stigla u 27. minutu kada je mario Gomez savladao Navasa, a golu je prethodila velika greška Ćabija Alonsa.

U drugom poluvremenu su treneri napravili nekoliko izmena, a Anćeloti je do kraja meča pružio šansu: Karvahalu, Benzemi, Koentrau, Krosu, Ramosu, Burguiju, Medranu, Vaskezu i Arbeloi.

Pitanje pobednika je rešio Španac Markos Alonso posle solo akcije u 67. minutu kada je sjajno prošao po levoj strani, ušao u kazneni prostor Reala i pogodio gol Navasa.

Mogla je Fiorentina i ubedljivije da slavi, ali je Navas zaustavio bombu Vargasa.

Komentari / 0

Ostavite komentar