Порази семберских Премијерлигаша!

Играчи Зрињског у Мостару су с 2:0 савладали Радник из Бијељине у мечу трећег кола БХТ Премијер лиге Босне и Херцеговине, док су фудбалери зворничке Дрине остварили су побједу у Бијељини против Младости из Велике Обарске (2:0).

Фудбал 16.08.2014 | 21:35
Порази семберских Премијерлигаша!

Након побједе у Зворнику против Дрине, фудбалери Зрињског пред својим су навијачима савладали Радник, те тако наставили успјешан низ, у који се свакако може рачунати и бод из првог кола освојен на гостовању код Славије (0:0).

Пехар и Николић су пријетили гостима у првих десетак минута, но Бодирога се није дао изненадити. Прву шансу гости су имали у 28. минуту, када је Вучинићев ударац зауставио Дуљевић.

У 39. минути Вучинић је убацио, а Басрак је промашио лопту и пропала је добра шанса за Радник. До краја првог дијела резултат се није мијењао, да би у наставку Племићи успјели повести.

Дени Симеуновић је у 58. минути изашао сам пред гол Радника, те је без проблема затресао мрежу за 1:0. Могао је Ђурић ријешити све дилеме око побједника у 76. минути, када је изашао очи у очи са Бодирогом, који сјајно брани. Но, кад није успио Ђурић, јесте Црнов, који је постигао гол за коначних 2:0 у трећем минуту судијске надокнаде.

Зрињски - Радник 2:0 (Симеуновић 58, Црнов 92)

Након два уводна пораза, играчи Дрине освојили су прве бодове и то на гостовању у Бијељини.

Зворничани су повели након пола сата игре. Рустемовић је постигао лијеп гол за славље новог премијерлигаша.

До краја првог дијела вођство Зворничана је удвостручио Филиповић, који је у завршници првог дијела постигао еврогол. Могли су до краја гости и до трећег гола у финишу, али је остало 2:0 иако је Костић изашао сам испред Мишића.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Браво

16.08.2014 23:09

Браво за зворничане. Идемо напасти горњи дио табеле, четитке и Борцу, напред браћо тарите боранију све до титуле

ОДГОВОРИТЕ