Лудило у Купу Њемачке!

Репрезентативац Србије, Филип Ђуричић, асистенцијом је дебитовао за Мајнц, али је његов тим елиминисан већ у првом колу Купа Немачке и то од трећелигаша Хемницера.

Фудбал 16.08.2014 | 20:15
Лудило у Купу Њемачке!

Омалени везиста је летос стигао као на позајмицу из Бенфике, задужио десетку, нашао се у стартној постави и у 49. минуту првог званичног наступа асистирао Оказакију за вођство од 2:0.

Ђуричић је замењен на истеку сат времена игре након што је Финк са два гола за три минута поравнао резултат. Мајнц је вратио предност преко Коа Ја-Чеола, али је Бунгерт аутоголом одвео меч у продужетке.

Хемницер је два пута водио у додатних пола сата, али је Мајнц дошао до пенала голом Геиса за невероватних 5:5 у самом финишу другог продужетка. Бела тачка била је кобна по бундеслигаша, јер је свих пет фудбалера трећелигаша затресло мрежу са креча, док је Гонзало Хара једини промашио за Мајнц.

Са друге стране, Бајер Леверкузен је фуриозно отворио сезону, јер са 6:0 торпедовао Алеманију Валдалгесхајм, а против овог четвртолигаша блистао је Штефан Кислинг који је постигао чак пет голова. Тријумф "аспиринџија" оверио је Сон.

У последњем мечу прве руне немачког Купа Дуизбург је елиминисао Нирнберг са 1:0, а стрелац јединог поготка био је Јањић у 11. минуту из пенала.

Коментари / 0

Оставите коментар