Ludilo u Kupu Njemačke!

Reprezentativac Srbije, Filip Đuričić, asistencijom je debitovao za Majnc, ali je njegov tim eliminisan već u prvom kolu Kupa Nemačke i to od trećeligaša Hemnicera.

Fudbal 16.08.2014 | 20:15
Ludilo u Kupu Njemačke!

Omaleni vezista je letos stigao kao na pozajmicu iz Benfike, zadužio desetku, našao se u startnoj postavi i u 49. minutu prvog zvaničnog nastupa asistirao Okazakiju za vođstvo od 2:0.

Đuričić je zamenjen na isteku sat vremena igre nakon što je Fink sa dva gola za tri minuta poravnao rezultat. Majnc je vratio prednost preko Koa Ja-Čeola, ali je Bungert autogolom odveo meč u produžetke.

Hemnicer je dva puta vodio u dodatnih pola sata, ali je Majnc došao do penala golom Geisa za neverovatnih 5:5 u samom finišu drugog produžetka. Bela tačka bila je kobna po bundesligaša, jer je svih pet fudbalera trećeligaša zatreslo mrežu sa kreča, dok je Gonzalo Hara jedini promašio za Majnc.

Sa druge strane, Bajer Leverkuzen je furiozno otvorio sezonu, jer sa 6:0 torpedovao Alemaniju Valdalgeshajm, a protiv ovog četvrtoligaša blistao je Štefan Kisling koji je postigao čak pet golova. Trijumf "aspirindžija" overio je Son.

U poslednjem meču prve rune nemačkog Kupa Duizburg je eliminisao Nirnberg sa 1:0, a strelac jedinog pogotka bio je Janjić u 11. minutu iz penala.

Komentari / 0

Ostavite komentar