Ројс у Атлетику! Ма, како то?!

Извршни директор првака Шпаније демантовао информацију радија "Кадена Сер" да офанзивни везни Борусије стиже на Висенте Калдерон.

Фудбал 16.08.2014 | 20:00
Ројс у Атлетику! Ма, како то?!

Популарна шпанска радио станица често "погађа у мету" са информацијама из фудбалских кулоара, али је сада Мигел Анхел Хил Марин категорично демантовао да Марко Ројс прелази у Атлетико Мадрид.
"Ниједног тренутка нисмо радили на довођењу Ројса. Он је профил играча какав у овом тренутку није потребан нашем тиму", рекао је извршни директор Атлетика за националну телевизију "ТВ Еспана".

Наводни трансфер из Борусије Дортмунд требало је да буде вредан 31 милион евра.

Остаје да се види шта ће се у преосталих 15 дана прелазног рока десити са Ројсом, који због повреде чланка није ишао на Светско првенство, али је према вестима из Немачке сада спреман да се врати на терен.

Његов уговор са "милионерима" истиче лета 2017, али ће већ 2015. моћи да пређе у клуб који буде активирао откупну клаузулу.

У Дортмунду тврде да клаузула гласи на 35 милиона евра, док је први оперативац Бајерна Карлхајнц Румениге недавно изјавио да је, уствари, за 10 милиона мања.

Извесно је да би се велики клубови "потукли" да га купе за 25 милиона евра, посебно они из Премијер лиге, где је просечан нападач калибра Шејна Лонга коштао Саутемптон 15 милиона евра, док је Манчестер сити купио француског дефанзивца Мангалу за невероватних 40 милиона.

Коментари / 0

Оставите коментар